onsdag 6 april 2016

Äventyrlig semester

Att åka på charterresor är rätt vanligt men för den äventyrslyste så är solbränna på stranden med en pina colada i handen inte det önskvärda. För den som söker spänning och och äventyr så är områden utanför turistorterna mycket mer intressanta. I just denna artikel handlar det om Vietnam och vad en mc resa där kan ge. Har du mycket pengar, ca resan plus ytterligare cirka 8000kr så kan du köpa en begagnad motorcyckel i Vietnam och med denna kan du köra då runt vars du vill.

Ett tips på vars du åker är ifrån staden Ho Chi Minh, även känd som Saigon och sedan till Ha Noi är en resa som kan ta dig längs med den veitnemesiska kustlinjen och låta dig beskåda vyer som är nästan taget ur en sagobok.

Ett utav de ställen man borde stanna till vid längs med denna väg är staden Hoi An. Denna stad kan ge dig en otrolig vy när du åker längs med vägen och ser floden samt staden som byggs fram ur ett landskap.

Utöver vyerna så kan man verkligen passa på att uppleva vietnamesisk kultur när du åker bort ifrån turistorter. Man träffar människorna som bor i landet och man får lära känna landet på djupet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar